Για την παντζαροσαλάτα
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για δυο ώρες να σταθεί.
- Για τα φύλλα του μιλφέιγ απλώνουμε λίγο βούτυρο πάνω στις τορτίγιες και από τις δυο πλευρές και τις βάζουμε σε ταψί.
- Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και θυμάρι και ψήνουμε στους 160 βαθμούς μέχρι να χρυσίσουν.
Για το μιλφέιγ παντζαροσαλάτας με ροκφόρ και καρύδι
Σε ένα πιάτο βάζουμε μια τορτίγια, από πάνω παντζαροσαλάτα, μετά πάλι τορτίγια κ.ο.κ μέχρι να τελειώσουν οι τορτίγιες και να κλείσουμε με παντζαροσαλάτα.
-
-
We gather our ingredients
-
-
We combine them in a bowl
-
-
We fry our tortillas
-
-
Beetroot salad millefeuille with Roquefort and Walnut